ÜSC Egyesület

Egyesületünk 2007 nyarán alakult Önkormányzati segítséggel. Elnöke és a felnőtt csapat vezetőedzője Podhorcsek Miklós.
Az utánpótlás vezetője Tóth László. Edzők, Podhorcsek Dániel és Nyisztor Donát.

Műfüves futballpályánk 2006-­ban készült el. Méretei 90x50 m Megye ll ­- BLSZ ll, vagyis ötödosztályú bajnoki mérkőzés megrendezésére alkalmas.

Községünkben ezt megelőzően 29 évig nem volt labdarúgópálya. E hosszú idő alatt minden Önkormányzat és annak Polgármestere megígérte, hogy sportpályát építtet a községben. Végül a jelenlegi Polgármester úr, Laboda Gábor ígérete vált valóra!

A pálya és az öltöző önkormányzati tulajdon, de az egyesület tagjai gondozzák takarítják és vigyáznak rá, ami természetes. Az öltöző épületet 2010 augusztusában adták át. Ezt társadalmi munkában az Üröm SC építette.

Több vállakozó és magánszemély segíti az egyesületet. Az Önkormányzat pedig minden évben anyagi támogatást is ad nekünk kb. 1 - ­2 milliós nagyságrendben. Utánpótlás csapataink U7, ­U9, U11, U13-­14­ korosztályok, de ez évente változhat. A gyermek létszám általában 80 - ­110 fő között van. A felnőtt csapaton kívűl szoktunk még indítani női és öregfiúk csapatot is, amennyiben az adott évben megfelelő létszámmal rendelkeznek.

A gyermekekkel megpróbálunk úgy foglalkozni, hogy a mai nehéz időkben a szülőknek ez ne jelentsen komoly anyagi megterhelést. Ennek érdekében megpróbálunk minél több támogatót elérni , ami nem könnyű dolog manapság.

És végül, de nem utolsósorban, szólnom kell szurkolóinkról is, hiszen ez a sport tulajdonképpen nekik szól, nélkülük nincs értelme művelni!

Az ÜRÖM SC NÉZŐSZÁMA, FELNŐTT HAZAI BAJNOKI MÉRKŐZÉSEKEN kb: 150-­300 fő! Idegenbeli bajnokikra pedig 60­-100 fő kísér el minket. Ez ezen a szinten rendkívüli és kiemelkedő nézőszámnak számít!

"Zakatolunk műfüvönkön,
Ami kifér a tüdőnkön,
Nem kérdés ez soha többé,
ÜRÖM SC MINDÖRÖKKÉ!"

HAJRÁ ÜRÖM!

Aki anyagilag is szeretné támogatni az Ürömi Sport Clubot az a következő számlaszámon teheti meg.

Ürömi Sport Club  2096 Üröm Iskola u. 10. 

Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet

Bankszámlaszám: 65700093-10134937

Adószám:18716803-1-13

támogatók

Üröm

batz Ford Solymár

humadala

euro-novex euro-rubber


Ürömsc - ÜSC Egyesület